Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 104E / 104E0689.TXT

104E0689.TXT

**************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
--------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 104E
PLAAT: TIENEN
Nr: 689 (III, d)
Type Boring: Geotechnische boring B15
Topografische kaart: 32/8
Uitgevoerd te: TIENEN - HAKENDOVER
Postnr: 3300
Adres boorplaats: Sint-Truidensesteenweg herinrichting N3

Opdrachtgever: Afdeling Geotechniek (=AGEO)
Boorfirma: Idem opdrachtnummer: 6817-97/15
Boordatum: 25.04.97
Topografie: Volgens kaart op schaal 1/10000 & 1/1000
Stalen door: Boormeester J. De Peyper / GEO
Boringsmethode: droog: lepelboor
Lengte & doormeters: diameter voerbuizen: 110 mm

Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust:
Tijdens pompen:
Debiet :
Waterzaaknr:
Totale diepte: 3.00 m
Stalen bewaard: door AGEO
Maaiveld/ref. peil: +53.87 m
X: 193895
Y: 165404
NIS-code: 24035

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
---------------------------------------------------------------------------
Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
P1 0.50 gesteentefragmenten met wat bruin zand
P2 1.00 bruine zandhoudende leem, geen kalk
P3 1.50 idem
P4 2.00 idem
P5 2.50 bruine zandhoudende leem, kalkhoudend
P6 3.00 idem, kalkhoudend

---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0.00 - 0.50 m Aanvulling
0.50 - 3.00 m Kwartair

---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR G. De Geyter - 09.06.1997
---------------------------------------------------------------------------

Insert the GSB number to search all associated content