Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 104E / 104E0681.TXT

104E0681.TXT

**************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
--------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 104E
PLAAT: TIENEN
Nr: 681 (III, b)
Type Boring: Milieu boring B9
Topografische kaart: 32/8
Uitgevoerd te: TIENEN
Postnr: 3300
Adres boorplaats: Suikerraffinaderij

Opdrachtgever: Afdeling Geotechniek (=AGEO)
Boorfirma: Idem opdrachtnummer: 10032-96/135
Boordatum: 17.01.1997
Topografie: Volgens kaart op schaal 1/10000 & 1/5000
Stalen door: Boormeester De Peyper / GEO
Boringsmethode: droog
Lengte & doormeters: diameter voerbuizen: 110 mm

Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust: 3.00 m
Tijdens pompen:
Debiet :
Waterzaaknr:
Totale diepte: 4.00 m
Stalen bewaard: door AGEO
Maaiveld/ref. peil: +36.66m
X: 192704
Y: 167001
NIS-code: 24107

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
---------------------------------------------------------------------------
Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------

P1 0.50 bruine zandhoudende leem met wat veen
P2 1.50 idem
P3 2.00 bruine zandhoudende leem met wat fijn schelpgruis
P4 2.50 idem maar ook wat veen
P5 3.00 grijsgroene en bruine (= geoxideerde) klei
P6 3.50 grijsgroene en bruine (= geoxideerde) klei met enkele
veenbrokjes en wat schelpengruis
P7 4.00 grijze en bruinzwarte klei, veen- en kalkhoudend

---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0.00-4.00 m Kwartair
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR G. De geyter - 03.03.97
---------------------------------------------------------------------------

Insert the GSB number to search all associated content