Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 098E / 098E0299.TXT

098E0299.TXT

***************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 98E
PLAAT: RONSE
Nr: 299 (I, a)
Type Boring: filterput
Topografische kaart: 29/8
Uitgevoerd te: Elsegem (Wortegem-Petegem)
Postnr: 9790
Adres boorplaats: Kouter 4

Opdrachtgever: Opsomer Alban
Boorfirma: Vercruysse Stefaan - Wortegem-Petegem
Boordatum: 1980
Topografie: opgetekend op kaart 1/10000
Stalen door: boormeester
Boringsmethode: spoelboring
Lengte & doormeters: stijgbuis 110 mm; filter 110 mm, L=6 m

Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust :
Tijdens pompen:
Debiet:
Waterzaaknr: 12020
Totale diepte: 34 m
Stalen bewaard: neen
Maaiveld/ref. peil: +21
X: 90160
Y: 168030
NIS-code: 45008

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens putboorder
---------------------------------------------------------------------------
van * tot * AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
0.00 0.60 teelaarde
0.60 12.00 leemaarde
12.00 17.00 gepakt fijn zand (blauw)
17.00 31.00 verharde zandsteen en verharde klei met tussenlagen
31.00 31.50 lijsteen
31.50 33.50 zandsteen en grof zand
33.50 34.00 blauwe klei

---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0.00 33.50 Quartair
33.50 34.00 (geboord) Formatie van Kortrijk - Lid van Saint-Maur

---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR J. Van der Sluys - januari 1998
---------------------------------------------------------------------------

Insert the GSB number to search all associated content