Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 084W / 084W1506.TXT

084W1506.TXT

ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
------------------------------------------------------------------------------
Kaart nr.: 84W
PLAAT: ANZEGEM
Nr.: 1506
Type Boring: Geotechnische boring B161
Topografische kaart: 29/3
Uitgevoerd te: KRUISHOUTEM
Post nr.: 9770
Adres boorplaats: autoweg E3

Opdrachtgever: Rijksinstituut Grondmechanica
Boorfirma: Rijksinstituut Grondmechanica
Boordatum: 1964
Topografie: BGD-2006
Stalen door:
Boormeester:
Boormethode: droog
Lengte & doormeters:

Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust:
Tijdens pompen:
Debiet:
Waterzaak nr.:
Totale diepte: 9 m
Stalen bewaard:
Maaiveld / ref. peil: 17.60 m
X: 87530
Y: 176110
NIS code: 45017
------------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
------------------------------------------------------------------------------
Nr. * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
------------------------------------------------------------------------------
00.00 – 02.00 leemhoudend fijn zand
02.00 – 03.30 fijn zand
03.30 – 04.50 zandhoudende leem
04.50 – 07.00 fijn zand + schelpjes
07.00 – 07.50 zandhoudende leem
07.50 – 09.00 fijn zand + schelpjes + steentjes
------------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------------
00.00 – 07.00 Quartair
07.00 – 09.00 Formatie van Kortrijk-Moen
------------------------------------------------------------------------------
AUTEUR: M. De Ceukelaire BGD; Datum: 00/12/2006
-----------------------------------------------------------------------------






BELGISCHE GEOLOGISCHE DIENST

84w1502 KAARTBLAD: ANZEGEM
p. 1/1

*****************************************************************************

Insert the GSB number to search all associated content