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078W0232.TXT

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ADMINISTRATIEVE GEGEVENS & TECHNISCHE GEGEVENS
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Kaart-Nr: 78W
PLAAT: Genck
Nr: 232
Type Boring: Puits en tuyaux en béton - N 10a
Topografische kaart: 26/5
Uitgevoerd te: Commune de Sutendael-Winismael
(Heymans Henri - ferme 9)
Postnr:
Adres boorplaats: (VI)
Opdrachtgever: le canal Anvers-Liège
Boorfirma:
Boordatum:
Topografie:
Stalen door:
Boringsmethode:
Lengte & doormeters:

Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust:
Tijdens pompen:
Debiet :
Waterzaaknr:
Totale diepte: 11m76 (mesuré)
Stalen bewaard:
Maaiveld/ref. peil:
X:
Y:
NIS-code:

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BOORBESCHRIJVING
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Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
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STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
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Top * basis *STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
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OPMERKINGEN EN ANALYSES
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N 10a en rouge de la série des puits tenus en observation pour
le canal Anvers-Liège.
Puits en tuyaux en béton
Commune de Sutendael-Winismael (Heymans Henri - ferme 9)
Profondeur du puits : 11m76 (mesuré)
Repère (margelle du puits) : 90.917 dessus
Niveau de l' eau 23 avril 1921:10.58
octobre 1923:11.21
novembre 1923:11.13
décembre 1923:11.06
janvier 1924:10.97





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AUTEURS
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