Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 048W / 048W0199.TXT

048W0199.TXT

***************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr:           48W
PLAAT:              Meeuwen
Nr:                 199 (III, c)
Type Boring:        Boring nr. 1
Topografische kaart:               18/5
Uitgevoerd te:      Bocholt-Reppel 
Postnr:             3930
Adres boorplaats:       sanering Arseenfabrieksterrein

Opdrachtgever:      
Boorfirma:          Geolab pvba
Boordatum:          januari 1993
Topografie:         volgens plan 1/10.000
Stalen door:        boormeester
Boringsmethode:     droog
Lengte & doormeters:               

Grondwaterstanden:
1ste maal:        
Bij rust :                         
Tijdens pompen:     
Debiet :            
Waterzaaknr:        
Totale diepte:      15.5 m
Stalen bewaard:     neen
Maaiveld/ref. peil:                +49.60m rand peilbuis; 49.71m deksel straapot
X:                  232675
Y:                  204910
NIS-code:           72003

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING  
---------------------------------------------------------------------------
Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
      0.20     bruin kleihoudend fijn zand met zeer veel grind (2-30 mm)
      0.40     grijs weinig kleihoudend fijn zand
      0.60     donkerbruin humushoudend kleihoudend fijn zand
      0.70     grijsbruin weinig kleihoudend fijn zand       
      0.90     grijs weinig kleihoudend fijn zand met grind (2-20 mm)
      1.00     grijs middelmatig zand met veel grind (2-50 mm)
      1.50     grijsbruin grof zand
      1.60     grijsbruin grof zand met houtfragmenten
      2.00     grijs grind (2-30 mm)
      2.50     idem
     15.50     donkerbruin fijn zand
Insert the GSB number to search all associated content