ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
------------------------------------------------------------------------------
Kaart nr.: 048E
PLAAT: BREE
Nr.: 0326 (I, a)
Type Boring: peilput PB407
Topografische kaart: 18/6
Uitgevoerd te: BOCHELT
Post nr.: 3950
Adres boorplaats: Beerweg
Opdrachtgever: Bosol milieu adviseur projectcode B1140
Boorfirma:
Boordatum: 23.10.2003
Topografie: volgens plan op schaal 1/10000
Stalen door: boormeester
Boormethode: Edelman boor
Lengte & doormeters: filterstelling : 18,34 tot 20,34
Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust: 3.20m
Tijdens pompen:
Debiet:
Waterzaak nr.:
Totale diepte: 20,34 m
Stalen bewaard: neen
Maaiveld / ref. peil: +42.50m
X: 235141
Y: 207150
NIS code: 72003
------------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING - boormeester
------------------------------------------------------------------------------
Top * Basis * AARD DER GRONDLAGEN
------------------------------------------------------------------------------
00.00m 00.70m zand, matig fijn, zwak siltig, bruin
00.70m 01.50m zand, matig fijn, zwak siltig, bruinoranje
01.50m 04.00m zand, matig grof, zwak siltig, geel
04.00m 15.00m zand, matig grof, zwak siltig, matig grindig, geel
15.00m 19.50m zand, matig grof, zwak siltig, sterk grindig, geelgrijs
19.50m 20.00m klei, sterk zandig, grijsgroen
------------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------------
Quartair 00.00m 01.50m dekzand van Wildert (?)
01.50m 19.50m Maasgrind
Tertiair 19.50m 20.00m Tertiair : Kieseloolith Formatie - Lid van Jagersborg
------------------------------------------------------------------------------
AUTEUR. P. LAGA, 12.08.04
------------------------------------------------------------------------------
BELGISCHE GEOLOGISCHE DIENST
048E/0326 (I, a) KAARTBLAD: BREE
p. 1/1
******************************************************************************