***********************************************************************
ADMINISTRATIEVE GEGEVENS
------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 48E
PLAAT: Bree
Nr: 265 (I, a)
Type Boring: Filterput 1
Uitgevoerd te : Bocholt
Postnr:
Bij: N.V. Brouwerij Martens
Reppelerweg 1
Boorfirma: Smet DB Dessel
Boordatum: 12-18.03.91
Topografie: volgens plan op kaart 1/10.000
Stalen door: de boormeester
Boringsmethode: Inspoeling
Doormeters: 240 mm, filter: 338-365 m, D: 125 mm
Grondwaterstanden:
1ste maal: ______
Bij rust : 18 m
Tijdens pompen: 58 m
Debiet : 13.500 l/u
Waterzaaknr: 7321
Totale diepte: 368 m
Stalen genomen:
Maaiveld: 44
X: 234.685
Y: 207.460
NIS-code: _____
------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens Putboorder
------------------------------------------------------------------------
Nr Diepte Basis AARD DER GRONDLAGEN
----------------------------------------------------------------------
1 40.00 Grof grijs zand met kiezel
2 100.00 Lommel zand
3 120.00 Grijs zand met spriet
4 215.00 Grijs zand
5 230.00 Grijs zand met klei
6 264.00 Grijs zand
7 330.00 Donkergrijs zand
8 368.00 Grijs vet zand
------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------
Top basis STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------
0.00 - 100.00 m Maasterras + Zand van Lommel + Zand van Mol (?)
100.00 - 120.00 m Brunssum I (?)
120.00 - 215.00 m Zand van Pey (?)
215.00 - 230.00 m Brunssum II (?)
230.00 - 264.00 m Zand van Waubach (?)
264.00 - 368.00 m (geboord) Formatie van Diest/Breda
------------------------------------------------------------------------
AUTEURS
------------------------------------------------------------------------
J. Van der Sluys oktober 1992
------------------------------------------------------------------------
OPMERKINGEN EN ANALYSES
------------------------------------------------------------------------