Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 040E / 040E0408.TXT

040E0408.TXT

PL. LOCHRISTI 40E

408 (I,a)

Kaart-Nr :              40E
PLAAT :                 LOCHRISTI
Nr.:                    408 (I,a)
Type Boring :           Geotechnische boring B5
Topografische kaart :   14/6
Uitgevoerd te :         Evergem (Ertvelde)
Post nr :               9940
Adres boorplaats :      R4 - Riemsesteenweg
Opdrachtgever :         Afdeling Geotechniek
Boorfirma :             Idem opdrachtnummer : 10120-98/48
Boordatum :             1-2-20-21-22.04.98
Topografie :            Volgens plan 1/25000 & 1/1000
Stalen door :           Boormeester J. De Peyper/GEO
Boormethode :           droog: lepel- en pulsboor
Lengte & doormeters :   179mm voerbuizen
Grondwaterstanden :
1ste maal :
Bij rust :
Tijdens pompen :
Debiet :
Waterzaak nr.:
Totale diepte :         17m
Stalen bewaard :        door AGEO
Maaiveld/ref. peil :    +8.58m
X :                     107.256
Y :                     207.713
NIS-code :              44019

BOORBESCHRIJVING
Nr       Diepte Basis    AARD DER GRONDLAGEN

P1          0.50       bruinzwart zand, geen kalk
P2-P3       1.50       donkerbruin zand, geen kalk
P4-P5       2.50       bruin zand, geen kalk
P6-P7       3.50       bruingrijs zand, geen kalk
P8-P9       4.50       grijs leemhoudend zand, geen kalk
P10-P13     6.50       grijs leemhoudend zand, kalkhoudend
P14-P15     7.50       grijs zand, kalkhoudend
P16-P18     9.00       grijs leemhoudend zand, kalkhoudend
P19-P20    10.00       grijs fijn zand, kalkhoudend
P21-P23    11.50       grijs leemhoudend zand, kalkhoudend
P24-P27    13.50       grijs kleihoudend zand, kalkhoudend
P28-P29    14.50       grijs fijn zand, kalkhoudend
P30-P34    17.00       grijs sterk leemhoudend zand, kalkhoudend

STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
Top        basis     STRATIGRAFISCHE EENHEDEN

0.00 -  0.50m (?)    Aangevuld/geroerd
0.50 - 17.00m        Quartair

AUTEUR : G. De Geyter, BGD - 27.04.1998
Insert the GSB number to search all associated content