***********************************************************************
ADMINISTRATIEVE GEGEVENS & TECHNISCHE GEGEVENS
------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 33W
PLAAT: Hamont
Nr: 145 (IV, c)
Type Boring: Filterput P 13
Topografische kaart: 18/1
Uitgevoerd te: Neerpelt
Postnr:
Adres boorplaats:
Opdrachtgever: N.M.D.W. Trierstraat - Brussel 1040
Boorfirma: Smet Dessel
Boordatum: 1970
Topografie: opgetekend volgens plan maatschappij
Stalen door:
Boringsmethode: inspoeling
Lengte & doormeters: stijgbuis: 400/300 mm; Filter: D: 300 mm
Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust : 2,18 m
Tijdens pompen: 8,25 m
Debiet : 100 m3/u
Waterzaaknr: 2348
Totale diepte: 162,50 m
Stalen bewaard:
Maaiveld/ref. peil: +43,59 m
X:
Y:
NIS-code:
------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens N.M.W. rapport
------------------------------------------------------------------------
Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
----------------------------------------------------------------------
1 1.00 zwart zand
2 3.00 geel zand
3 6.00 grof geel bruin zand met kiezel
4 12.00 grof grijs zand met kiezel
5 23.00 licht bruin zand
6 30.00 bruin grijs zand met klei
7 37.00 wit zand
8 52.00 zwartachtig bruin zand
9 61.00 bruin grijs zand
10 117.00 witachtig grof zand
11 136.00 groengrijs zand met klei
12 151.00 groen grijs zand met stenen
13 160.00 groen grijs zand
14 162.50 klei
------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------
Top * basis *STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------
0.00 - 12.00 Pleistoceen - Maasterras
12.00 - 117.00 Formatie van Mol
117.00 - 162.50 (?) Formatie van Kasterlee
------------------------------------------------------------------------
AUTEURS P. LAGA - 6.11.84
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
OPMERKINGEN EN ANALYSES
------------------------------------------------------------------------