Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 031W / 031W0326.TXT

031W0326.TXT

***************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr:			31W	
PLAAT:   			RETIE
Nr:     			326 (VII, a)
Type Boring:   		filterput
Topografische kaart:	17/1
Uitgevoerd te:   		Geel
Postnr:			2440
Adres boorplaats:		Dekshoeven 11

Opdrachtgever:		Notelé Johan
Boorfirma:			BVBA GEBO - Dessel
Boordatum:			1993
Topografie:			opgetekend op kaart 1/10000
Stalen door:		boormeester
Boringsmethode:		spoelboring
Lengte & doormeters:	stijgbuis 125 mm 0-50 m, 75 mm 50-89.3 m; filter 75 
mm 89.3-119.3 m
Grondwaterstanden:	
1ste maal:			
Bij rust :			1.3 m
Tijdens pompen:		
Debiet:			
Waterzaaknr:		12405
Totale diepte:		122 m
Stalen bewaard:		neen
Maaiveld/ref. peil: 	+ 18.5 m
X:				194325
Y:				211140
NIS-code:			13008

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens putboorder
---------------------------------------------------------------------------
 van    *	tot    * 	AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
 0.50		10.00		zanden van Kasterlee
10.00		18.00		leem
18.00		105.00	Diestiaanzand
105.00	121.00	Antwerpiaanzand
121.00	122.00	Klei van Boom
---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
   Top   * basis  * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
 0.00	 	15.00		Quartair
15.00		52.00		Formatie van Brussel
52.00				Formatie van Kortrijk
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR     J. Van der Sluys - mei 1998
--------------------------------------------------------------------------- 
Insert the GSB number to search all associated content