Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 031W / 031W0273.TXT

031W0273.TXT

ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
-----------------------------------------------------------------------------
Kaart nr.:			031W
Plaat:			RETIE
Nr.:	0273 (VI, c)
Type Boring:	Filterput 
Topografische kaart:	17/2
Uitgevoerd te:	Mol 
Post nr.:	2400
Adres boorplaats:	Eurochemic 

Opdrachtgever:	 
Boorfirma:	N.V. Smet 
Boordatum:	31.07.1962 
Topografie:	volgens plan op kaart 1/10.000
Stalen door:	Inspoeling 
Boormethode:	0-33m: 300mm; 33-55m: 200mm; 35-80.5m: filter: 200mm
Lengte & doormeters:	

Grondwaterstanden:	
1ste maal:	
Bij rust:	3.85 m 
Tijdens pompen:	11.40 m 
Debiet:	100.000 l/u 
Waterzaak nr.:	2481/2 
Totale diepte:	83 m 
Stalen bewaard:	
Maaiveld / ref. peil:	27 m 
X:	200.482 
Y:	212.818 
NIS code:	13025
------------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
------------------------------------------------------------------------------
nr  * DIEPTE	*       AARD DER GRONDLAGEN
------------------------------------------------------------------------------
1 	10.00	Geel zand 
2 	27.00	Wit zand 
3 	32.00 	Grijs-groen zand 
4 	34.00 	Klei 
5 	40.00 	Grijsgroen zand 
6 	49.00 	Diestiaan 
7 	49.50 	Steenlaag 
8 	82.74 	Diestiaan 
-----------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------------
Top  * Basis	*       STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------------
0.00 - 27.00 m? Zanden van Mol 
27.00 - 83.00 m (geboord) Formatie van Kasterlee + Formatie van Diest
------------------------------------------------------------------------------
AUTEUR : C. Vandormael, augustus 1990.
------------------------------------------------------------------------------

BELGISCHE GEOLOGISCHE DIENST

	031W/0273 (VI, c) - KAARTBLAD: RETIE
p. 1/1

*****************************************************************************
Insert the GSB number to search all associated content