Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 031W / 031W0272.TXT

031W0272.TXT

ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
------------------------------------------------------------------------------
Kaart nr.:			031W
Plaat:			RETIE
Nr.:				0272 (VI, c)
Type Boring:	Filterput nr. 1 
Topografische kaart:	17/2
Uitgevoerd te:	Mol 
Post nr.:	2400
Adres boorplaats:	Eurochemic 

Opdrachtgever:	 
Boorfirma:	N.V. Smet 
Boordatum:	10.07.1962 
Topografie:	volgens plan op kaart 1/10.000
Stalen door:	Inspoeling 
Boormethode:	0-34m: 300mm; 34-55.5m: 200mm. 55.5-81m: filter: 200mm
Lengte & doormeters:	

Grondwaterstanden:	
1ste maal:	
Bij rust:	4.14 m 
Tijdens pompen:	12.20 m 
Debiet:	120.000 l/u 
Waterzaak nr.:	2481/2 
Totale diepte:	85 m 	
Stalen bewaard:	
Maaiveld / ref. peil:	+27 m 
X:	200.587 
Y:	212.852
NIS code:	13025
------------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
------------------------------------------------------------------------------
nr  * DIEPTE	*       AARD DER GRONDLAGEN
------------------------------------------------------------------------------
1	10.00	Geel zand 
2 	27.00 	Wit zand 
3 	30.00 	Grijs zand 
4 	43.00 	Grijsgroen zand 
5 	43.50 	Steenlaag 
6 	50.50 	Diestiaan 
7 	51.00 	Steenlaag 
8 	85.00 	Diestiaan 
-----------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
------------------------------------------------------------------------------
Top  * Basis	*       STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
------------------------------------------------------------------------------
00.00 - 27.00 m 	Zanden van Mol 
27.00 - 85.00 m 	(geboord) Formatie van Kasterlee Formatie van Diest 
------------------------------------------------------------------------------
AUTEUR : C. Vandormael, augustus 1990.
------------------------------------------------------------------------------

BELGISCHE GEOLOGISCHE DIENST

	031W/0272 (VI, c) - KAARTBLAD: RETIE
p. 1/1

*****************************************************************************
Insert the GSB number to search all associated content