Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 027E / 027E0255.TXT

027E0255.TXT

***************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr:			27E
PLAAT:   			Beveren
Nr:     				255 (III, c)
Type Boring:   		filterput
Topografische kaart:		15/2
Uitgevoerd te:   		Kallo (Beveren)
Postnr:				9120
Adres boorplaats:		Gasthuisstraat 5

Opdrachtgever:		Wasserij Jasmin
Boorfirma:			Smet DB - Dessel
Boordatum:			06-08.07.81
Topografie:			volgens kaart 1/10000
Stalen door:			boormeester
Boringsmethode:		inspoeling
Lengte & doormeters:	stijgbuis 125 mm 0-90 m; filter 125 mm 20 m

Grondwaterstanden:	
1ste maal:			
Bij rust :			5 m
Tijdens pompen:		30.5 m
Debiet:				6500 l/u
Waterzaaknr:			11500
Totale diepte:		112 m
Stalen bewaard:		neen
Maaiveld/ref. peil: 	+3 m
X:					143780
Y:					215820
NIS-code:			46010
---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens putboorder
---------------------------------------------------------------------------
van    *	tot    * 	AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
0		0,5		aanvulling
0,5	8		bruine leem
8		14		bruin zand met schelpen
14		22		grijs zand met groffe schelpen
22		90		klei
90		110		grijsgroen zand met kleilaagjes
110	112		kleihoudend zand

---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top   * 	basis  * 	STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0		22		Quartair + Neogeen
22		90		Formatie van Boom
90		112		Formatie van Zelzate
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR     J. Van der Sluys - maart 1998
--------------------------------------------------------------------------- 

Insert the GSB number to search all associated content