Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 017W / 017W0323.TXT

017W0323.TXT

ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart Nr.:			17 W		
PLAAT:			Beerse
Nr.:				323 (VI, a)
Type Boring:		peilput 118 (project W930)
Topografische kaart:	8/7
Uitgevoerd te:		Beerse
Post nr.:			2340
Adres boorplaats:		

Opdrachtgever:		PIDPA
Boorfirma:			GMC
Boordatum:			22.9.2000		
Topografie:			PIDPA	
Stalen door:		de boormeester
Boormethode:		spoelboring

Lengte & doormeters:	zie opmerking
Grondwaterstanden:	
1ste maal:			
Bij rust:			
Tijdens pompen:		
Debiet:			
Waterzaak nr.:		2557
Totale diepte:		19.79 m 
Stalen bewaard:		neen
Maaiveld / ref. peil: 	+ 26 m
X:				183438
Y:				223324
NIS code:			13004

---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
---------------------------------------------------------------------------
 0	 3	fijn bleekgrijsbruin zwaklemig zand met enkele kleiresten
 3	 9	zeer fijn bleekgrijs zand
 9	15	bruingrijze fijnzandige klei met houtige veenresten (vnl tussen 12 
en 12.50 m vplgens boorder
15	20	fijn grijs kalkhoudend zand met fijn schelpengruis
---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top * basis  * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0	20	Quartair Complex van de Kempen
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR     M. Dusar, 23.1.2001
---------------------------------------------------------------------------
OPMERKING
---------------------------------------------------------------------------
peilbuis in PVC doormeter 60 mm
filter 18-19 m
kleistoppen 2-4 m, 14-15 m

BELGISCHE GEOLOGISCHE DIENST

17W/0323 (VI, a) KAARTBLAD: BEERSE
p. 1/1

***************************************************************************
Insert the GSB number to search all associated content