Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / arch / 001E / 001E0062.TXT

001E0062.TXT

***************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
---------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr:			1E
PLAAT:   			Essen
Nr:     			62 (IX,a)
Type Boring:   		filterput
Topografische kaart:	1/8
Uitgevoerd te:   		Essen
Postnr:			2910
Adres boorplaats:		Horendonk 333

Opdrachtgever:		Peeters Guido
Boorfirma:			Gebo - Dessel
Boordatum:			1996
Topografie:			volgens kaart 1/10000
Stalen door:		boormeester
Boringsmethode:		inspoeling
Lengte & doormeters:	stijgbuis 125 mm 0-68,8 m; 63 mm 68,8-175 m; filter 
63 mm 175-180 m
Grondwaterstanden:	
1ste maal:			
Bij rust :			
Tijdens pompen:		
Debiet:			
Waterzaaknr:		11008
Totale diepte:		182
Stalen bewaard:		neen
Maaiveld/ref. peil: 	14,80
X:				160140
Y:				240600
NIS-code:			11016
---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING volgens putboorder
---------------------------------------------------------------------------
van    *	tot    * 	AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
0,5		4		zavel
4		16		klei
16		72		grof grijs zand
72		96		schelpenzand
96		152		grof Diestiaanzand
152		168		fijner Diestiaanzand
168		178		Antwerpiaanzand
178		182		leem + klei van Boom

---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top   * 	basis  * 	STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
0.5		72		Formatie van de Kempen + Merksplas
72		96		Formatie van Lillo + Kattendijk
96		168		Formatie van Diest
168		178		Formatie van Berchem
178		182		Formatie van Boom
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR     J. Van der Sluys - maart 1998
--------------------------------------------------------------------------- 

Insert the GSB number to search all associated content