104E0678
**************************************************************************
ADMINISTRATIEVE & TECHNISCHE GEGEVENS
--------------------------------------------------------------------------
Kaart-Nr: 104E
PLAAT: TIENEN
Nr: 678 (III, b)
Type Boring: Milieu boring B6
Topografische kaart: 32/8
Uitgevoerd te: TIENEN
Postnr: 3300
Adres boorplaats: Suikerraffinaderij
Opdrachtgever: Afdeling Geotechniek (=AGEO)
Boorfirma: Idem opdrachtnummer: 10032-96/135
Boordatum: 28.11.1996
Topografie: Volgens kaart op schaal 1/10000 & 1/5000
Stalen door: Boormeester A. Clerick / GEO
Boringsmethode: droog: holle avegaar
Lengte & doormeters: diameter voerbuizen: 110 mm
Grondwaterstanden:
1ste maal:
Bij rust: geen water onderkend
Tijdens pompen:
Debiet :
Waterzaaknr:
Totale diepte: 11.00 m
Stalen bewaard: door AGEO
Maaiveld/ref. peil: +44.16m
X: 192959
Y: 166863
NIS-code: 24107
---------------------------------------------------------------------------
BOORBESCHRIJVING
---------------------------------------------------------------------------
Nr * Diepte Basis * AARD DER GRONDLAGEN
---------------------------------------------------------------------------
0.00-8.00 - geen monstername
P1 8.00 bruine zandhoudende leem, kalkhoudend
P2 8.50 bruine leem met donkere veenlenzen, zwak kalkhoudend
P3 9.00 blauwgrijze tot bruine (= geoxideerde) zandhoudende klei
P4 9.50 gelijkaardige klei, kalkhoudend
P5 10.00 blauwgrijze klei met donkere veenlenzen, kalkhoudend
P6 10.50 blauwgrijze tot bruine zwak zandhoudende klei, kalkhoudend
P7 11.00 blauwgrijze wat zandhoudende klei met wat veen en nogal wat
schelpgruis
---------------------------------------------------------------------------
STRATIGRAFISCHE INTERPRETATIE
---------------------------------------------------------------------------
Top * basis * STRATIGRAFISCHE EENHEDEN
---------------------------------------------------------------------------
8.00 - 11.00 m Kwartair
---------------------------------------------------------------------------
AUTEUR G. De Geyter - 03.03.1997
---------------------------------------------------------------------------